LFS – RÄÄTÄLÖITYJÄ PALVELUJA

Meille kaikki toimitusketjun osapuolet ovat tärkeitä. Pyrimmekin jatkuvasti kehittämään toimintaamme kaikista näkökulmista tuottaaksemme parhaan mahdollisen toimintaympäristön niin asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemme. LFS on osa Nordström Groupia.Olemme tarjonneet huolinta ja ahtaustoimintaa Loviisassa jo vuodesta 1914.

Investointeja tehokkuuteen
Investoimalla tarpeisiimme räätälöityyn toiminnanohjausjärjestelmään takaamme nopean tiedonsiirron  ja virheettömän, tehokkaan huolintapalvelun. Optimoimalla toimintaamme pystymme tukemaan asiakkaitamme joustavasti myös yllättävissä tilanteissa.

Ammattilaiset ahtaamassa
Käyttämällä kokenutta ahtaustyövoimaa ja viimeisintä kalustoteknologiaa  varmistamme nopeat ja turvalliset lastaukset.  Työntekijöiden vaihtuvuus on erittäin pientä ja näin pystymmekin tarjoamaan todella korkeatasoista palvelua ja kokenutta tavarankäsittelyä.

Loviisa  – suosittu kappaletavarasatama
Kyky kuunnella asiakkaita ja halu muokata toimintaa sen mukaisesti on tehnyt Loviisasta esimerkiksi sahateollisuuden suosikkisataman. Räätälöidyt palvelut keskeisellä sijainnilla tarjoavat  asiakkaillemme heidän tarvitsemansa joustavuuden.